Stabil épület átalakult a bájos kortárs otthon Ausztráliában

Cloud no 9 Residence az ausztrál stúdió tervezte Andrew Simpson Architects és Melbourne-ben található, Ausztráliában. A projekt egy stabil épület és raktár átalakítása egy stílusos kortárs otthonba. Itt található egy kivonat a hivatalos építészek leírásából:"Az átalakításhoz olyan válaszra volt szükség, amely kiegyensúlyozná a meglévő épület örökségi értékét (amelyet egyedileg jelentősnek tekintettek), és az ügyfelek vágya egy olyan, csúcstechnológiával fenntartható, környezetbarát otthonra, amely igényeikhez szoros családi kapcsolatot tükrözött. A ház geometriája egy alapul szolgáló rendszert alkot a ház számára mind a tervek, mind a szakaszok tekintetében. A fő istállók területe egy nagy nyitott tervű térfogat, ahol a funkciókat 360 fokos szabadon álló asztalosüveg határozza meg. Egy kanyargós mezzanine kiterjed a fej fölött, fenntartva a vizuális kapcsolatot a két szint között, hogy megerősítse azt az elképzelést, hogy ez egy olyan ház, amely a "családot" mint társadalmi elkötelezettség vagy gemeinschaft formáját ünnepli. " Nézze meg az alábbi képeket, és élvezze a projekt egyedülálló építészeti és belsőépítészeti jellemzőit.

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét