Modern Beach House Contours a Sloped Terrain után

Egy fiatal pár álmodott egy boldog családi tartózkodási megbízásából Longhi építészek hogy megtervezzék álmaik otthonát Lima, Peru-ban. Nevezett Beach House Q, a 404 négyzetméteres lakóhely a kültéren keresztül kapcsolódik a tágas üvegtáblákon keresztül, amelyek a nappali és az étkező által elfoglalt helyiségből a szabadtéri terasz felé vezetnek. A fából készült terasz szélén fekvő végtelenített medence gyönyörködik a környékről, miközben tiszta pihenést kínál. A lekerekített oszlopok támogatják a szerkezet súlyát, és személyre szabott alaprajzot hoznak létre. A ház másik oldalán, a konyha és a privát zóna igényeihez igazítva, a kissé lejtős terep felöleli a szobákat. Egyes bútorok beépülnek a belső építészetbe, ami erős kötést teremt a kötetek egyenes vonalai és a használható felületek között. A Longhi Architects a telephelyi feltételeket a lakosság igényeihez igazítva lenyűgöző, szinte átlátszó lakosztályt hozott létre.

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét