A modern légkör újépítésű, duplex apartmanban, Sanghajban

A Shanghai városi, kozmopolita hangulatának inspirációjával az SKEW Collaborative újratervezte a Wulumuqi Road Apartman. A lakóépület legfelső emeletén található, a lakás, az unalmas és merev, ipari hatású lakótér számos tervezési átalakulást szenvedett el, hogy ez a dinamikus, kifinomult otthon legyen. A mag továbbra is egyszerű, de van néhány megkülönböztető új elem, amely elkapta a szemünket: a minimalista bútorok, a nyitottság és az utóbbi, de nem utolsósorban a tetőn megjelenő éles geometria. A lakás mellett egy padlás teljesen megújult. Most befogadja a hálószobát és egy privát tanulmányi területet.

Az általános kihívás az volt, hogy kibővítsük a helyet és modern légkört teremtsünk. A tetőszerkezet szögletes geometriájával játszott lakás megújításáért felelős csapat felhalmozta a tervezési és építészeti lehetőségeket, és egy olyan egységes életteret teremtett, amely a tető geometriai mintáját a mennyezetbe, falakba és lépcsőkbe helyezte. átfedő háromszögek. "Ez a projekt mélyebben összekapcsolódik környékének társadalmi-gazdasági gyökereivel azáltal, hogy kipróbálja az olyan nemzedékeket, akik nem csak készségüket használják jó hasznára, hanem újraépítik újrahasznosított anyagokkal egy olyan várost, amely gyorsan lebomlik és átalakul .”

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét