Szabálytalan fehér lakó "Box": Modern Villa Bilthoven Hollandiában

A 19. századtól és a XX. Századtól a környező tradicionális építészethez képest ez a villa Bilthovenben, Hollandiában rendkívül modern formatervezést mutat. A projektet a közelmúltban a Clijsters Architectuur Studio végezte el, és szabálytalan formájú, különféle geometrikus dübékkel egészített ki a fő fehér kötetig. A szálloda közepén elhelyezkedő inspiráló elhelyezéssel az épületet teljesen zöld kültéri terek veszik körül.

A 22 méter hosszú üvegfront miatt a belső terek nagyvonalúak és természetes fényben elárasztják a nappali zónákat a terasz felé. Az építészek kifejtik továbbá, hogy "a földszinten található fókuszpont a nyitott konyha, amely körül az étkező és a nappali területek vannak csoportosítva. Emellett üvegezett, a tanulmány, amely az utcára néz, védett a kíváncsi szemek által egy expandált háló rács. A felső emeleten a gyermekek és a szülők területei vannak ". [Fotó: Jean-Martin Clijsters]

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét