A 19. századi saroképület lenyűgöző helyreállítása Ghentben, Belgiumban

Graux & Baeyens architecten tervezett Project House GS, egy lenyűgöző 19. századi saroképület, közvetlenül a tengerparton, és kilátással a belgiumi Ghent kikötővárosra. Az építészek visszaállítják a kezdeti szerkezetet, és kortárs megjelenést adtak nekik. A fejlesztők szerint "a projekt úgy kezdődött, hogy az összes felesleges romlott házat levágta. A lényeget a homlokzat, a lépcsőház és a tetőcsomag tartotta, amelyek mindegyike durva burkolatként szolgál az új terek burkolásához. A szobákat és az élettereket kötegkötegeként fogják fel, a fehér szobrok meglévő burkolat. Számos stratégiai elhelyezkedésű kivágás számos jól definiált nézetet kínál„. A lakóépület belső látványa a régi és az új vizuálisan vonzó kontrasztot mutatja be. A ház alaprajza is eredeti: a hálószobák a földszinten és a nappaliban helyezkednek el az első emeleten. A konyha és az ebédlő a legmagasabb szinten helyezkedik el, amely egy szomszédos, zárt teraszt is biztosít.

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét