Többkori kortárs otthon kommunikál a környező tájjal

A Marcus Beach House az ausztrál stúdió tervezte Bark Design Archit. ECTS és Ausztráliában, Queenslandben található. Íme a projekt leírása az építészektől: A Marcus Beach ház alaptervét egy korai helyszíni látogatás során a homokba vonták le: egy egyszerű diagram két pavilonból, amelyek egy tiszteletre méltó Morton Bay hamu egyik oldalán helyezkednek el, amely a ház méretéhez, arányához és életéhez körül. A pavilonokat egy átlátszó híd köti össze egy olyan elrendezésben, amely megnyitja az összes szobát az északi, világos és kertre néző szobákhoz. Míg a keleti pavilon gyermek-és szolgáltatási zónák, a fő pavilon befogadja az élőhelyeket, amelyek a kétszintes fedélzet körül helyezkednek el. A fenti szülők visszavonulását átlátszó lépcsőtoronyon keresztül lehet megközelíteni, amely nap mint nap egy szemlélődő tér és éjszaka egy lámpás. Az anyagok egyszerűek és könnyűek. A padlók Black Jappaned forgácslapok; áttetsző polikarbonát lemezek sodródnak a híd külső falára és a lépcsőházra. A színes részek a tájra utalnak, akár a kontraszt, akár a kínai vörös ékezetek, vagy a szürkék, a fehérek és a természetes időjárási faanyagok összefonódása miatt. " Az épület struktúrájára vonatkozó részletekért nézze át a vázlatok vázlatát.

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét