A gyémánt alakú felfüggesztett pólusház drámai élményt nyújt

Egy darabig egy olyan látványos projekt jön, amely több millió embert inspirál. Miután meglátta az ájtatos tetőtéri végtelenített medencét, amely az érintetlen görög tájon lebeg, elkápráztatjuk egy újabb gazdag építészeti haladást. Ma itt az ideje, hogy a felfüggesztett Pole House-ot megosszák, hogy el tudják fejteni az elmeeket a kreatív ötletekkel, és fölé emelkedni "nem lehet megtenni".

Az elegáns projekt vezetője - az F2 Architecture - elképzelt egy olyan otthont, ahol a kihagyott elemek olyan fontosak voltak, mint a beillesztettek. A hihetetlen otthont úgy tervezték, mintha csak függőlegesen és vízszintesen próbálna megszabadulni a talajtól.

Helyszíne - a Fairhaven Beach, Ausztrália - arra ösztönözte az építészeket, hogy felfüggesszék a lakóépületet egy 13 méter magas "pólusú" betonfelületen, és egy keskeny betonhídon keresztül érhetők el. A felfüggesztett Pole House bemutatja a tiszta üvegeket keresztező fémvázas falakat, és lenyűgöző 180 fokos kilátást nyújt a Déli-óceánra.

Gyémánt alakú és átlátszó üvegablakok által körülvett, lenyűgöző otthona otthonos, nyitott teret biztosít, beleértve a tágas nappalit és étkezőt, a hálószobát és a fürdőszobát - éppen elég egy izgalmas hétvégére, az óceánra vagy egy kis összejövetelre, amely szikrázik privát parti.

Szeretnénk tudni: Hogyan töltené idejét itt, ha ez lenne a hétvégi haza?

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét