Der Spiegel új kantinális designja újságíró filozófiájáról

A Der Spiegel német újság magazinja új kiadóházába költözött Hamburgban, a HafenCity fejlesztésében és megbízásából Ippolito Fleitz Group hogy hozzon létre egy új munkatársat. A Spiegelkantine-ban is ismert, ez a felújított 520 négyzetméteres szociális táplálkozási tér folytonosságot és kreatív kilátást mutat az ikonikus 1969-es Verner Panton menzettel. Az Ippolito Fleitz Group új kihívásokkal szembesülve az ikonikus teret átalakító kihívásokkal hozta létre a kantint, hogy tükrözze a magazin "az újságírói filozófia, valamint a párbeszéd kultúrája", Ami tükör alapú tervezést eredményezett. Milyen jobb módja annak, hogy megmutassuk egy világhírű magazin hatását, amely tükrözi a mindennapi életet, és elfogja a márka nevét (spiegel jelentése mirror)?

A mennyezet a tér megkülönböztető momentuma. A mikro-perforált alumíniumból készült 4.230 körből áll. A táblákat három nagy csoportba helyezzük a térben a laza szerkezetekben, és így szerves ellentétet biztosítanak a poligonális alaprajznak. A cikcakkos üveg homlokzaton keresztül egy különálló terület alakítható ki az egyik végén diszkrét eseményekre. . A nagyméretű könnyű edények intenzív színt használnak, hogy a téret zónákra ossza fel. Ez a szín pozitív légkört teremt a térben, még szürke napokon is. A közvetlenül a táblázatok fölé felfüggesztett, szabályozható lámpák biztosítják, hogy a fény szintje végtelenül változó legyen. Este az ételek közvetetten megvilágított tárgyakká válnak. "A Der Spiegel Canteen Design-t úgy alakították ki, hogy a környező fényt és tárgyakat a folyamatosan változó megjelenítésbe integrálja - hányan nem bánja, ha naponta eszik?

Szerző: Simon Jenkins, Email

Hagyjuk Meg Véleményét